Copaco

Rijksweg 125 – 8531 Bavikhove
Phone +32 (0)56 35 35 33
Fax +32 (0) 56 35 80 48

www.copaco.be
info@copaco.be

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-linkedin

Copaco wil wereldwijd trendsetter zijn op vlak van duurzame en decoratieve zonwering en kwalitatief muggengaas.

Copaco zorgt als producent van zonweringsdoek en muggengaas wereldwijd voor duurzame en decoratieve oplossingen. Dankzij jarenlange ervaring, doorgedreven productkennis, een up-to-date productieapparaat en een uitgebreid totaalaanbod staat Copaco vandaag wereldwijd aan de top van de markt voor zonweringsdoek en muggengaas. Copaco investeert op continue basis in nieuwe kwaliteitsproducten, een uitstekende service en de onuitputtelijke gedrevenheid van haar medewerkers met als grootste streefdoel een tevreden eindklant.

 

 

Copaco produceert een breed gamma screendoeken: van doeken voor binnen- en buitenzonwering, blockout en polyester doeken tot muggengaas.
Met 90% van de productie bestemd voor export, kent Copaco dan ook wereldwijd faam als belangrijke speler in de markt van zonwering en muggengaas.

Voor de productie van haar doeken werkt Copaco met de nieuwste technologieën, opdat het op vlak van kwaliteit en creativiteit steeds trendsetter blijft. Het streven naar perfectie en klanttevredenheid stopt echter niet bij de productie, maar is pertinent aanwezig in alle facetten van het bedrijf.

Het totaalconcept van Copaco bestaat uit het verzekeren van een uitgebreide collectie, continue kwaliteit en een uitmuntende service voor de klanten.

Nieuws gerelateerd aan Copaco

Copaco Screenweavers

Copaco Screenweavers heeft nieuwe salesmanager

Copaco Screenweavers, belangrijk producent van zonweringdoek en muggengaas met de hoofdvestiging in Harelbeke, heeft er een nieuwe salesmanager bij. Het is Johan Vermeersch die bij het bedrijf is aangesteld als salesmanager voor Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Griekenland.

Lees meer »

Wonderful Whites to WOW!

Copaco Screenweavers gaat verder en brengt witter dan wit! Bouwheren, architecten en binnenhuisontwerpers zoeken permanent naar een perfecte kleurmatch tussen alle inrichtingselementen van een gebouw of ruimte.

Lees meer »
copaco

Copaco: ‘investeren in marketing’

Screens | Marketing moet er niet alleen voor zorgen dat Copaco Screenweavers een vaste speler en begrip is in de zonweringwereld, maar vooral dat het product relevanter en herkenbaarder wordt voor de klant.

Lees meer »