Alutech

Alutech Incorporated
10 Selitskogo Str.
220075
Minsk,
Wit-Rusland

Tel.: +375 (17) 330-11-39
Tel./Fax: +375 (17) 299-61-11.
E-Mail: export@alutech.by
Website: www.alutech-company.com

Volg Alutech op:
bedrijfsprofiel-youtube


Ethiek van systematisch business. Esthetiek van systematisch kwaliteit

De Alutech Group staat al meer dan 15 jaar bekend als een van de meest toonaangevende producenten van aluminium rolluik systemen en sectionaal deuren in Oost Europa, producent van aluminium systemen in het GOS landen. Vandaag telt de ALUTECH Groep meer dan 20 distributiecentra en 5 productielocaties in Wit-Rusland, Rusland en Oekraine.

Alle Alutech bedrijven hebben de beschikking over moderne productielijnen uit Duitsland, Italie, de VK, Canada en de VS zoals productielijn voor sandwich-panelen voor sectionaal deuren, rolvormende lijnen, complex voor het coaten en het snijden van aluminium band, productielijnen voor geextrudeerde profielen, geautomatiseerde installaties voor het gieten van aluminium onderdelen, eigen poedercoatinginstallatie, een van de grootste in het GOS installaties voor het anodiseren van aluminium profielen.

Alle bedrijven van de Alutech Groep werken volgens het ISO 9001 (TÜV CERT) kwaliteitskeurmerk en dus voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Omdat de Alutech Groep haar eigen productiefaciliteiten heeft, controleert het bedrijf de kwaliteit vanaf het gieten van primair aluminum tot het produceren van profielen en onderdelen.

De Alutech Groep is een dynamisch bedrijf die continu op zoek is naar verbetering van producten en dienstverlening.

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Alutech

ALUTECH groep

Wij hebben deze zaak samen opgebouwd!

Wij willen onze partners en klanten van harte feliciteren met de verjaardag van de ALUTECH Groep! Tijdens 20 jaar heeft de ALUTECH Groep van bedrijven zich snel ontwikkeld en vol vertrouwen heeft ze het pad van nieuwe ontdekkingen en uitstekende prestaties gelopen.

Lees meer »