Aluprof

Industriepark Hoogveld (Zone F1)
Wissenstraat 2, 9200 Dendermonde
België

T 0032 52 25 81 10
F 0032 52 25 81 40

belgium@aluprof.eu
www.rolluiken.aluprof.eu

bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-facebook

Aluprof S.A. is onderdeel van de beursgenoteerde Group Kęty S.A. Het bedrijf is een van de meest toonaangevende producenten van aluminium systemen in Europa. Het bedrijf heeft vertegenwoordigingen en distributiecentra in gans Europa – in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Oekraïne, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Denemarken, België en ook in de VS. Het hoofdkantoor van Aluprof S.A. bevindt zich in Bielsko-Biała waar aluminium systemen worden geproduceerd en de site in Opole produceert rolluiken en rolpoorten. Beide locaties hebben hun eigen productielijnen, logistieke afdeling en ruime opslagmogelijkheden. De totale oppervlakte van beide bedrijven bedraagt ongeveer 80.000 m2.

Kwaliteit is een kernwaarde voor Aluprof en daarom zijn de ingenieurs van Aluprof voortdurend bezig met het ontwikkelen van technologisch geavanceerde oplossingen die voldoen aan de eisen van moderne bouwvoorschriften als het gaat om energie-efficiëntie en flexibiliteit voor ontwerp. Het bedrijf werkt volgens het ISO 9001-2001 kwaliteitskeurmerk waarmee het zich heeft verzekerd dat alle producten voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Bij de Kęty Group in Złotowo bevindt zich een geaccrediteerde onderzoeks- en testcentrum met innovatieve apparatuur zoals de grootste testkamer voor ramen, deuren, gevelsystemen en zonwering in Centraal en Oost-Europa.

Nieuws gerelateerd aan Aluprof

Aluprof

Aluprof gaat de strijd aan met inbrekers

Cijfers van de politie geven aan dat inbrekers vaak via ramen en balkondeuren in huizen en gebouwen binnendringen. Meestal doen ze dat niet door ruiten in te slaan, maar wel door in stilte raamvleugels uit de kozijnen te lichten. Aluprof biedt verschillende oplossingen aan om de veiligheid van gebouwen te vergroten.

Lees meer »
Aluprof

Automatisatie op maat voor rolluiken en rolpoorten

De laatste jaren is de toepassing van rolluiken in de woningbouw bijzonder populair geworden. Steeds vaker wordt al in de ontwerpfase van nieuwe gebouwen rekening gehouden met de montage van rolluiken, zodat het mogelijk is om van al hun functies te profiteren.

Lees meer »
Raamhorren

Raamhorren voor bijzondere taken

Vaste horren vormen een uitermate functionele en tegelijkertijd esthetische bescherming tegen insecten. Ze worden meestal toegepast in ruimten die bijzondere bescherming nodig hebben, bijvoorbeeld de slaapkamer, badkamer of kinderkamer.

Lees meer »
Aluprof Batimat

Bezoek Aluprof op Batimat

Tijdens de beurs Batimat kunt u kennismaken met het complete aanbod van Aluprof. Batimat vindt plaats van 6 tot en met 10 november 2017.

Lees meer »
Aluprof Batimat

Aluprof op de beurs BATIMAT 2017 in Parijs

Van 6 tot en met 10 november 2017 vindt in Parijs de internationale Batimatbeurs 2017 plaats en Aluprof is er ook bij! Batimat is de grootste en daardoor ook belangrijkste beurs in Frankrijk voor alle bouw en architect gerelateerde onderwerpen. De beurs trekt jaarlijks bijna 2500 exposanten en 350.000 bezoekers uit de hele wereld.

Lees meer »