ALUPROF op de beurs POLYCLOSE 2018 in België

Van 17-19 januari vond in Gent (België) alweer voor de 18e keer één van de belangrijkste beursevenementen voor de bouwbranche in de Benelux plaats – POLYCLOSE 2018, de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Onder de exposanten bevond zich voor de tweede keer ALUPROF.

De toonaangevende Europese producent van aluminiumsystemen voor de bouw – ALUPROF uit Bielsko-Biała – voert consequent zijn ontwikkelingsstrategie voor de verkoop van aluminiumsystemen in de Benelux-landen uit.

De aanwezigheid van ALUPROF op de POLYCLOSE-beurs maakt deel uit van de langetermijnstrategie van het bedrijf voor uitbreiding op de West-Europese markten.

Op onze stand hebben we oplossingen laten zien die we speciaal hebben ontwikkeld met het oog op de kenmerken en behoeften van de Belgische en Nederlandse markt. Naast onze topproducten waren ook de raam-deursystemen MB-70B, MB-86B en MB-77HSB te zien die in het afgelopen jaar zijn goedgekeurd door het Belgische instituut UBAtc. Het aantal contractpartners die onze stand bezochten tijdens de beurs en geïnteresseerd waren in onze producten overtrof onze stoutste verwachtingen – vertelt Bożena Ryszka, Marketingmanager bij ALUPROF S.A. Ook andere producten die te vinden waren op de stand van het bedrijf zijn speciaal voor deze markten ontwikkeld: de renovatiesystemen MB-SLIMLINE en MB-FERROLINE, het harmonicadeursysteem MB-Foldline, het brandwerende systeem MB-78EI met een certificaat van ATG Benor, het rolluiksysteem Opoterm en vele andere.

We willen u graag bedanken voor de interesse in ons merk en onze producten. We hopen dat Polyclose een mooie gelegenheid was om ervaringen en meningen met ons uit te wisselen en mettertijd de basis zal vormen voor een succesvolle en duurzame samenwerking.